Pagina's

vrijdag 17 juli 2015

5 Films die je kan kijken in je vakantie

Goeiemiddag allenmaal. Het was woensdag niet heel erg lekker weer en daardoor kwam ik op dit idee. Namelijk mijn favorieten films die je kunt kijken in de vakantie als het net als vandaag niet zo'n lekker weer is. Het zijn niet allemaal nieuwe films ook best veel oude, heel veel staan er ook op netflix dus kun je ze makkelijk bekijken.

1. Pitch perfect 1 en 2 .
 Allentwee de delen zijn echt heel leuk, het is wel echt een meiden films dus leuk om te kijken met je vriendinnen.

Beschrijving:
Deel 1:
beca die gaat naar een nieuwe school, daar sluit ze zich aan bij de Bella's, dit is een groep meiden die allenmaal  A Capella zingen. ze strijden tegen een groep die de Barden University Treblemakers heten, dit is een A Capella groep met alleen jongens. Bij de Bella's gebeuren er wat dingen in de groep vorig jaar was het al mis gegaan Aubrey maar dit jaar waren ze ook niet echt vernieuwend tot dat beca alles ging veranderen.

Deel 2:
Hun optreden gaat flink mis en daardoor worden ze geschorst, ze kunnen maar op een manier de schorsing opheffen. Ze moeten de wereldwijden acapellawedstrijd winnen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Tussen beca en de rest van de meiden gaat het op een gegeven moment ook niet zo lekker maar door een kamp word de groep weer hecht. Nu nog de wedstrijd winnen.

2.Alles is familie
Een leuke familie film.Er zitten veel grappige stukken in en ook veel bekende nederlanders.

beschrijving:
winni wil zwanger worden maar door haar man Rutmer. Daarom wil ze een zaaddonor. Winni heeft al iemand op het oog maar daar is Rutmer het helemaal niet mee eens, daarom vraagt hij aan zijn broer of hij zaaddonor wil zijn , dat doet hij alleen Winni mag er niks van weten ze heeft eerst namelijk een hekel aan hem. Ondertussen willen de ouders van Rutmer en charlie (Rutmers broer) uit elkaar gaan. Later in de film word Winni verliefd op charlie er komt ze er achter dat het zaad van hem is.


3. twilight 1,2,3,4,5.
Alle 5 de delen sluiten op elkaar aan, het is wel een fantasie film dus daar moet je wel van houden. Zelf ben ik echt helemaal fan van deze films.

Beschrijving:
ik maak een samenvatting van allen 5 de delen anders word het veel te lang

Bella verhuisd naar Forks, daar ontmoet ze Edward hij is een vampier later word hij ook het vriendje van Bella. Ook ontmoet ze Jacob en hij word ik deel 3 een weerwolf. In de eerste drie delen zit victoria(ook een vampier) achter Bella aan en wil haar vermoorden omdat Edward haar grote liefde in deel 1 ook heeft vermoord, in deel 3 gaat victoria dood en denk je dat het grootste probleem is opgelost, maar dan word Bella zwanger van Edward en zorgt dat ook weer voor veel problemen. In deel 5 wat eigenlijk part 2 is van deel 4 is het kind geboren en is Bella vampier.

4. Spijt.
 Ik vindt de films van carry slee echt geweldig maar spijt springt er voor mij wel boven uit. Het is wel een zielige film maar ik vind dat ze deze echt op allen scholen moeten laten zien.

Beschrijving:
Jochem word heel erg gepest op school door drie kinderen. Hij durft er niks van te zeggen en laat het allenmaal maar gebeuren. De klas ziet ook dat Jochem heel erg word gepest maar durft er niks van te zeggen, ook durven ze op het begin niet echt tegen hem te praten omdat ze bang zijn dat hun dan  ook worden gepest. David gaat wel tegen hem praten en zegt dat hij niet zo over zich heen moet laten lopen maar dat helpt niet echt, wel heeft Jochem nu eindelijk een vriend, later word hij ook vrienden met Vera. Dan komt er een klassenfeest waar Jochem eigenlijk niet naar toe wil maar door David is hij toch gegaan. Maar hij had toch beter thuis kunnen blijven.

5. Verliefd op Ibiza.
 Door deze film heb je gewoon zin om naar Ibiza te gaan ook in deze film zitten veel bekende Nederlanders.

Beschrijving:
Deze film gaat over hoe het leven is op Ibiza veel feesten veel drinken en veel liefde. De film gaat over 3 zussen Bibi, lizzy en zara. Bibi is gek op feesten en gaat met elke jongen die ze ziet, tot ze echt verliefd. Lizzy werk in een strand tent en heeft ook niet echt een vaste relatie tot dat Kevin een rijke voetballer op het eiland komt en Zara heeft al een tijd een relatie met Pim ook heeft ze al twee kinderen. Ze ontwerpt bikini's maar daarmee gaat het een beetje fout waardoor ze gestrest word. Ook hebben de meiden een vader lex die weer helemaal terug wilt naar zijn jongeren jaren en verliefd word op zijn jeugdliefde.


Dit waren de 5 films. Ik weet nog veel meer leuke films alleen als ik die allemaal noem word het artikel veel te lang. Als jullie dit leuk vinden kan ik dit zeker vaker doen. Hebben jullie nog leuke films die ik echt moet kijken ?
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten