Pagina's

woensdag 18 maart 2015

10 Dingen die meiden doen als ze home alone zijn

Je ouders zijn weg je broers en zussen zijn weg dat betekend home alone jeeey. Maar wat doen wij meiden eingelijk als we home alone zijn hieronder zij 10 dingen die wij doen als wel het rijk voor ons allen hebben.

1.    Je spullen overal en nergens neergooien. Er is niemand die tegen je zegt dat je het op moet ruimen.

     2. Zo veel eten en drinken als je wilt. Altijd dat gezeur over dat je te veel frisdrank drinkt en dat je beter water kan drinken of dat je maar een stuk fruit moet pakken in plaats van koekjes, je kiest nu zelf wat je eet.

         3. Muziek hard en dansen maar. Je zet je muziek op het hoogste volume en danst je hele huis rond, niemand die je nu uitlacht om je rare danspasjes of zegt dat hij hoofdpijn krijgt van de muziek.

 4. Zingen onder de douche. Normaal hou je je in maar nu kan je helemaal los gaan, je vindt jezelf een groot zangtalent en laat dat horen aan al je shampoo flessen.

 5. Delen met je Vrienden. Iedereen moet weten dat je home alone bent en wat je nu wel niet allemaal kan doen als je ouders niet thuis zijn.

  6. Film kijken zoals in de bioscoop. Zet een leuke film aan, pak een bak popcorn er bij en zet het geluid zo hard zodat het lijkt of je in de bioscoop zit je hoeft geen 8 euro te betalen voor een kaartje nee jij kan het gewoon thuis namaken.

7. Foto’s maken. Eindelijk kan je overal in je huis foto’s van jezelf maken zonder dat iedereen er doorheen loopt of dingen aan je gaat vragen. Je moet je goed concentreren op je glimlach en daar help al dat gepraat niet bij.


8.Bang worden van allen geluiden. Je hoort iets vallen en denkt ow dat is de hond, OF TOCH NIET je haalt je de raarste dingen in je hoofd over wat het allemaal kan zijn en draait snel allen deuren op slot.

9. Niet naar beneden durven. Je zit lekker achter je computer op je kamer maar dan, Je moet plassen. Ow nee dan moet je naar beneden straks is er iemand benden en alles is ook zo donker.

10.Opruimen. Je telefoon gaat als. Jij: Hoi mam hoe laat ben je thuis. Mama: over een half uurtje schat is het huis nog netjes opgeruimd? Je hangt snel op en gaat als de wiedeweer alles opruimen hoe boos zal je moeder wel niet zijn als ze al deze troep ziet.


Herken je zelf ook iets van deze 10 dingen of doe jij juist hele andere dingen ? Laat en dan weten bij de reacties.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten